Garderoberens

En habit, grundigt renset og elegant presset signalere kvalitet og overskud. Vi sætter en ære i at rense og presse habitter, så de fremstår med knivskarpe pressefolder og fri for svedlugt og fri for pletter. Forvent at når vi påtager os at rense og presse din habit, får du en habit retur, som er grundigt renset og flot nypresset.

Samme gode rensning og presning giver vi bukser, benklæder, jakker, blazere, slips, kjoler, nederdele med læg, strikkede ting, kashmir og andet garderobetøj. Alle former for silke renser og presser vi enten der er silkebluser, silkeskjorter, silkekjoler, silketørklæder eller silkeslips. Festtøjet til de store fester, går vi til med den største professionelisme, hvad end det drejer sig om rensning af selskabskjoler, brudekjoler, smokinger, kjole og hvidt.

Vi laver også dåbskjolen klar til den store dag. Vi udfører små reparationer og har tilknyttet skrædderi, så besøg vores miljøvenlige renseri Sofort Rens & Vask på Gentoftegade 49, Gentofte. Ligeledes tilbyder vi at hente og bringe og transporterer 2 gange om ugen.

Søger du renseri i Vangede, i Charlottenlund, i Hellerup eller i Ordrup, så ligger vi kun få km derfra. Dag til dag levering af rensetøj kan vi godt klare.