Husets indbo

I Sofort Rens & Vask er vi hjemmets husalf. Hvilket indbefatter at vi kan hjælpe med det meste af husets indbo, når det er blevet snavset og trænger til en kærlig hånd. Vi renser-vasker gardiner efterfulgt at en god presning og strygning. Vi er gerne behjælpelige med op og nedtagning, hvis det ønskes. Vi renser alle slags gulvtæpper lige fra langhårede hyrdetæpper til ægte tæpper.

Vi renser klokkestrenge, sofapuder, bordløbere, tæpper og plaider i både uld og andre stoffer. Sofabetræk i alle materialer, tager vi os af, blot de kan afmonteres. Til rensning af møbelbetræk kan tilkøbes en god imprægnering, som gør stoffet smudsafvisende. Løse hynder, sæde og ryg, kan også renses. Solparasol og markiser, bådkaleche renses og imprægneres.

Er hjemmet plaget af møl, har vi de gode og effektive mølkugler, som med deres lugt skræmmer møl væk. Mølkugler sælges enkeltvis og holder fra 4-6 måneder. Til håndvask eller maskinvask af uldtøj, kan vi anbefale vores Classic Woolwash , det indeholder alle de stoffer, som er nødvendigt for at ulden forbliver lækker. Også til håndvask og maskinvask af silke kan vi anbefale vores Classic Silkwash, som indeholder de stoffer, som silke har behov for, for at forblive lækker og ”fed” i stoffet.

Vi fører også vaskenet, til de særlige ting, som man verner om og gerne vil beskytte under vask. Har dit vasketøj fået genstridige pletter kan vi anbefale at prøve vores gode Classic Pletfjerner. Har du brug for en tøjshaver til dit slidte tøj, forhandler vi en god udgave som er batteridrevet. Og vi har oppustelige bøjler.