Overtøj med imprægnering

En cotton coat kræver oftest en god og effektiv rensning for at blive pæn ren. Efterfølgende behandler vi cotton coats med en virkelig grundig imprægnering.

Din cotton coat bliver ikke vandtæt som en regnfrakke men den bliver vandafvisende og smudsafvisende. Samme gode behandling giver vi også skitøj, både skibukser, skijakker, dunjakker, dunfrakker, Canada Goos og vindjakker samt andet overtøj med glat overflade. Trænger uldfrakken eller uldjakken til en rensning, klares dette også, her er behandlingen en god rensning efterfuldt af en god dampning. Herefter vil luen fremstå flot, klar og tyk igen. Sådan en god rensning giver vi også halstørklæder.

Har overtøjet foer, kan det sagtens blive sidende. Vi behandler oilskindsjakker og giver dem et nyt lag olie/fedt, så den igen kan tåle al slags vind og vejr. Skindovertøj som skindfrakker, skindjakker, skindbukser får en professional behandling med en særlig skindefterbehandling, så skindet bliver mættet med fedt efter rens. Dette sikre at skintøjet fremstår flot og nydeligt og er modstandsdygtigt over for snavs og pletter.

Minkkåber, sælskindsjakker og andet pels, håndteres helt professionelt og vi har samarbejde med kompetente fagfolk, på dette område.

Prøv vores pelsopbevaring, hvis kun det bedste og sikreste er godt nok. Så besøg vores miljøvenlige renseri Sofort Rens & Vask på Gentoftegade 49, Gentofte. Ligeledes tilbyder vi at hente og bringe rensetøj og transporterer 2 gange om ugen. Søger du renseri i Vangede, i Charlottenlund, i Hellerup eller i Ordrup, så ligger vi kun få km derfra. Dag til dag levering af rensetøj kan vi godt klare