Vasketøj – rullevask – dugevask – dynevask

Vi tilbyder kilovask, dvs dit vasketøj bliver vasket og tørret samt lagt pænt sammen. Vi vasker ligeledes håndklæder, viskestykker, undertøj, skjorter, sengetøj, lagner, dynebetræk mm. Derudover tilbyder vi dugevask og rullevask.

Dine duge, servietter og rullevask bliver grundigt vasket og derefter flot, glat og skarpt rullet, herefter følger en god indpakning, som modvirker at tøjet krøller og forbliver stift og glat. Dynevask og vask af rullemadrassers og topmadrasser, vaskes effektivt og fritages for støvmider. Efter en kærlig behandling, kan du forvente at din dyne, rullemadras og topmadras får nyt liv, bliver lækker, tyk og luftig igen.

Trænger sengetæppet til en god vask eller rens, så kom til os i renseriet og vaskeriet, enten det er kviltede sengetæpper eller vatterede sengetæpper, så håndtere dette. Nogle soveposer skal renses andre må kun vaskes, vi klare begge dele.

Vi passer på miljøet, dit vasketøj og rulletøj vaskes i høj kvalitet, uden optiskhvidt og uden parfume. Behandlingen er skånsomt for både vasketøjet og for miljøet men så det samtidig formår at gøre vasketøjet pænt rent. Så besøg vores miljøvenlige renseri og vaskeri Sofort Rens & Vask på Gentoftegade 49, Gentofte. Ligeledes tilbyder vi at hente og bringe vasketøj og transporterer 2 gange om ugen. Søger du vaskeri i Vangede, i Charlottenlund, i Hellerup eller i Ordrup, så ligger vi kun få km derfra.

Dag til dag levering kan vi godt klare!